Aan de rand van het dorp Slagharen runnen wij een fok en opfokstal voor paarden. Onze doelstelling is spring en dressuur paarden te fokken met behoud van type, beweging, gezondheid en een goede instelling om mee te werken.

Wij zijn Gerard, Ria & Jos Bosman en sinds 2008 is ook Claudia Booiman actief op onze stal.
Al heel wat jaren terug begonnen Gerard en Ria met de stal, zo maakten ze zelf paarden zadelmak en brachten deze uit in de sport.
Nu zijn Gerard en Ria voornamelijk bezig met de fokkerij, verzorging en het klaarmaken van jonge paarden. Naast de paarden heeft Gerard nog ± 500 vlees kalveren en heeft Ria konijnen die deelnemen aan shows.

Jos heeft naast de paarden een drukke baan bij Koopmans geluid te Elim. Gelukkig valt dit goed te combineren en heeft hij al verschillinde eigen fokproducten succesvol uitgebracht in de springsport. Zijn pony carrière is al op jonge leeftijd begonnen. Bij de pony´s is hij al een keer Nederlands Kampioen geworden en heeft hij vele andere prijzen gewonnen. Afgelopen zomer zijn Jos en Falerno Drents kampioen in het B springen geworden.

Claudia is sinds 2008 actief bij ons op stal. Ze heeft al verschillende paarden klaargemaakt voor de IBOP en de springsport.
Zo behaalde ze met Bo (v.Indorado) 84 punten op de IBOP, en was ze 4e op de Drentse kampioenschappen met Abadan in het M springen.